SLYŠELA JSEM SVOJE JMÉNO? ANO!

V neděli skončil dlouho očekávaný Summit The Listening World a já cítím tolik vděčnosti, že jsem tam mohla být, že jsem si to mohla zažít a že bude k dispozici záznam, ke kterému se budu moci vracet a neustále si tu atmosféru připomínat. Čím více si dovolíme posouvat úroveň našeho vědomí, tím více slyšíme v tom, v čem bychom ještě před nedávnem neslyšeli nic.

Seděla jsem ve 3. řadě velkého sálu pražského Kongresového centra a nechala sebou procházet krásné pocity, které ke mně doléhaly z pódia při povídání jednotlivých českých i zahraničních řečníků a prostupovaly snad všemi póry hluboko do mého nitra. Každý řečník mluvil o něčem jiném, ale už na konci 1. dne mi došlo, že všichni mluví ze stejného místa a ukazují stejným směrem. Nedokážu to ani slovy popsat, jak nádherné to bylo.

2. den Summitu to na mě celé dolehlo. Nejvíce mi všechno došlo na konci, když moderátorka Lejla Abbasová volala na pódium týmy tvořené z lidí, kteří za vším stojí a úžasné řečníky, kteří vystoupili během těchto 2 dní. A padlo i moje jméno (ano, chvíli jsem přemýšlela, jestli jsem ho fakt slyšela a další chvíli jsem si říkala: “Slyšela jsem svoje jméno? To bych asi měla na to pódium jít taky, co?“) 😅
A když jsem stála nahoře v řadě mezi ostatními, neustále se mi chtělo brečet, protože jsem si uvědomila na mnohem hlubší úrovni, čeho jsem vlastně součástí 🙏. Děkuju, děkuju, děkuju ❤️.

Jsem moc šťastná, že mohu být součástí týmu Porozumění mysli, koučem a mentorem Porozumění mysli, že mohu být při tom, když vidím a slyším, jaký dopad má opravdové naslouchání, sobě i druhým, ve světě.

Jsem vděčná, že se Summit uskutečnil právě u nás, v Praze – srdci Evropy ❤️. A uvědomuji si, že tohle je jen začátek něčeho většího.

Děkuju Kátě FišerovéKáje Kofroňové za nápad tuhle akci uskutečnit, přestože ve skrytu duše se ostatní okolo nich pravděpodobně báli, že se holky zbláznily, vzít si takové sousto, že se to nenaplní, že to bude propadák…, že, že, že… Ale ony naštěstí neuvěřily, že by ostatní mohli mít pravdu. Nepochybovaly, protože věděly, že Summit bude a bude mít ohromný dopad.

Děkuju Kat Černé, že si mě vybrala do nejužšího interního týmu ❤️ Porozumění mysli.

Bylo to poslední dny neskutečně náročné, a Vojtík, miminko moje, které nosím pod srdcem, mi snad odpustí, že jsem ho poslední dny mačkala několik desítek hodin u počítače, ale stálo to za to, bylo to nádherné. Věřím, že i na něj dolehla ta hloubka celé akce, protože on je zatím součástí toho neuvěřitelného/nepochopitelného/nesmírného/vesmírného, k čemu se my dospěláci snažíme mnohdy tak pracně vrátit. Nic neřeší.

Nepřestávám být věčná. Neustále a všemu. Děkuju 🙏.

Komentáře
  1. Tomáš napsal:

    Ano, souhlas bylo to něco naprosto
    ůžasného, seznámil a vyměnil jsem si tam kontakty s hodně přáteli, a také poznal začinající koučku která mne oslovila protože dostala úkol od M. Niela.
    Domluvili jsme si koučink už proběhl a supr, naučila mě vidět kde všude v mém životě vidět cítit FLOW. Dále objevují stále více sebe, přes s dílené ticho s někým kdo je chce být se mnou v tichu.

    Tomáš Swiač
    Naslouchám srdcem. ♥️

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů